Chips 46: John John - No 4 Suffolk Cheddar & Chives

Idag smakar vi ytterligare ett gåvochips som även det kommer från John John. Denna gång blir det Suffolk Cheddar & Chives som det ska knapras loss på.
 
1. Påsens design: I bakgrunden ser vi en cheddarfärgad schackruta, i den ligger en brittisk hund och vilar. Känslan över påsen är fortfarande härlig vintagebutik och påsen är härligt matt. Snyggt!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Bra chips som alla har ett unikt utseende. Bra friterad färg med starka spår av kryddan. Dessvärre ser vi inte vår älskade skalkant, vilken vi saknar något oerhört. Bilden gör dessvärre inte chipsen rättvisa utan de har en något mer framträdande solbränna än blekisarna på bilden.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Mycket bra doftkombo av lök och ost. Det vattnas i munnen på oss. 
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Ibland kan inte bloggen hålla sig. Vi sitter och skriker rakt ut av upphetsning i köket.
Kripsighetsbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Gräslöken och osten gifter sig som de vackraste av par. Det är en lagom smak av samtliga ingredienser - inget tillåts ta överhanden. De här chipsen levererade till fullo ända från startlinjen till mållinjen.
Smakbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 24 chokladdoppade chips och 25 möjliga.
 
Det här måste vara rekord på bloggen, och vi vill tacka vår fantastiska vän Johanna för att hon gett oss den här smakupplevelsen!
 
 
Johanna

Var kan man köpa chipsen?:)

Svar: Dessa smarriga chips är köpta på Handelsboden Njuta i Hjo, men efterforskningar visar att de också bör gå att köpa här; http://www.godasaker.se/john-john-crisps Ha en fantastisk chipskväll och ett gott nytt chips- och chokladår! Kram! / F.L
Chips- och chokladbloggen!