Choklad 37: Divine Orange Milk Chocolate

Nu ska vi helt enkelt sätta i oss ytterligare en Divinechoklad, denna gången en ljus variant med apelsin. T.E, F.L och C.Å är redo att hugga tänderna i denna gobit.
 
1. Omslagets design: Det verkar som att vi klivit in i ytterligare en 70-talslägenhet - och vi gillar det vi ser. Det orange, bruna och guldiga matchar snyggt och Divine-loggan är såklart snygg som vanligt. 
Designbetyg:  5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look:  En mycket vacker choklad får vi äran att lägga våra sockertörstande ögon på, med den fantastiska loggan tryckt tillsammans med fina mönster av sköldpaddor, solar och hjärtan.
Lookbetyg:  5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: En ordentlig apelsinsyntetsmak kittlar våra näshår och tillsammans med en skön kakaodoft känner vi oss ändå exalterade inför provsmakningen. Denna chokladbit luktar som en klassisk romersk båge och vi är redo att smaska loss.
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: En mastig krämighet gör oss stumma.
Krämighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Här har vi satt tänderna i en lyxig romersk båge och apelsinsmaken är påträngande - in a positive way. Denna kaka kan vi klämma på ett par tre minuter, helt klart. En väldigt söt choklad som balanserar på precis rätt sida om för söt. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 21 chokladdoppade chips av 25 möjliga.