Chips (?!) 56: Herr's Jalapeno Poppers

Nu är det dags för ytterligare ett fuskchips. Senast råkade vi ju köpa popcorn i tron om att det var chips, men den här gången visste vi att det vi skulle fuska. Dags för jalapeno poppers!
 
1. Påsens design: En påse som ger halva chips- och chokladbloggen darrande ben. Elden i hörnet varslar oroväckande inför en hetta vi inte vet om vi kan hantera. I övrigt i påsen ganska smaklös, men passar ändå syftet. Vi kommer få smaka något starkt och flötigt och det ser vi tydligt på påsen. Tror vi.
Designbetyg:  3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look:  De här krokarna verkar ha somnat på en luftmadrass någonstans på medelhavet. De är röda och ser ut att innehålla mycket smak, men när vi bryter upp en blir vi besvinka på att det inte rinner ut något klägg som påsen faktiskt lovar. Dyrt och heligt. Här ser vi bara en vanlig solbränd majskrok som man ger till bebisar. Disappointment. 
Lookbetyg:  2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Det luktar chili lång väg, men också lite surt som antagligen kommer från jalapenon. Det är ingen behaglig doft. 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Alldeles för mjuka. 
Krämighetsbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Det smakar surt och starkt i en ohelig allians. Vi säger tack. Men nej tack. 
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 10 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Hemmakväll
 
Jasmine

Jag håller med om att man blir besviken över att det inte rinner ut något härligt ostkladd när man biter i bågen, men allt annat med den här bågen är ju fantastiskt! Hettan! Konsistensen! Var tvungen att gå tillbaka till Hemmakväll dagen efter och köpa fler (ganska många fler) påsar i rädsla över att det bara en tillfällighet att de hade dem till salu.

Dessa påsar ligger nu gömda i min garderob så att inte resten av familjen ska äta upp dem utan att jag får vara med :)

Svar: Haha det är helt rätt! När man hittar en favorit ska man hamstra like there's no tomorrow!
Chips- och chokladbloggen!