Chips 51: Estrella - Grill & Vitlök

En klassiker med en twist - someone's gotta do it. Estrella Grill & Vitlök är redo att rakas. 

1. Påsens design: Nej. Bara nej. Varför är påsen lila? Varför är det gullök och rödlök tillsammans med chipsen på bilden? Varför? Så många frågor, så lite svar. Men men. Den har ju.. Färg, typ?
Designbetyg: 2 chokladdoppat chips av 5 möjliga.

2. Look: Nu vet inte vi om vi grillar ovanligt yvigt, men när vi grillar brukar det i alla fall vara lite färg. Tillbaka på elgrillen och kom tillbaka lite senare, tack. Notera: chipsen blev lite VÄL bleka på bilden.
Lookbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Man kan ju på sätt och vis tro att vitlök, som ändå har en ganska karaktäristisk doft skulle stå ut i den här blandningen, men icke. Lite lätt ostdoftande grillstänk, men inte så mycket mer.
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Lite sådär lagom, myspysigt mellanmjölkskrispiga. 
Kripsighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: De här chipsen var salta, och grillsmaken känns lite unken. Nej, vi är faktiskt inte så imponerade av de här "vitlökschipsen".
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 10 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Ica Maxi
 
Christin

Dom blev bättre efterhand tyckte jag när jag smakade :-)

Frida

Åh haha er blogg är helt perfekt, har inte riktigt ord. Jag älskar choklad!!! Skulle ni inte kunna ha era fem favoriter eller något i den stilen?

Svar: Men du gör vår dag, vad söt du är! Vi har haft våra favoriter lite då och då, men vi lovar att vi ska fila på ett till inlägg snart. PUSS på dig!
Chips- och chokladbloggen!