Hur gör vi egentligen?

Hej på er!
 
Vi tänkte sticka emellan alla provningar med ett litet inlägg som förklarar hur det går till när vi har en provning, och även lite snabba kalkyleringar på hur mycket pengar vi egentligen lägger på snask. 
 
De som alltid närvarar på en provning är jag själv, T.E., och min bloggkollega F.L. Vi är alltså de eminenta och ödmjuka skaparna bakom Sveriges bästa Chips- och Chokladblogg. Vissa provningar tar vi in förstärkning i form av Somelier-C.Å. och Sport-F.P. Allt för att få en bred spridning på smaklökar. 
 
Såhär ser vi ut bakifrån:
 
Från vänster: CÅ, TE, FP, FL
Under en provning har vi lite olika roller. F.L fotar och piffar, och T.E agerar modell och skribent. Vi är oerhört strikta med att inte öppna påsen och titta på chipsen innan vi recenserat utseendet på påsen, eller lukta på chipsen innan vi recenserat utseendet på dem. Varje steg är heligt och måste göras i tur och ordning! Sen diskuterar och pratar vi om varje steg samtidigt som T.E skriver och får skäll för felberäkningar och annat. 
 
När en provning är över gör vi det enda rätta: trycker i oss överblivet snask och snackar skit. 
 
Om man kikar lite snabbt på bloggen kan man se att vi i detta nu har provat inte mindre än 94 olika chipssorter och 107 olika sorters choklad på lite mindre än ett år. Lite snabbt räknade jag ut att per sak vi testar lägger vi i snitt 23 kronor, om man räknar med tillbehören till varje provning. Det betyder att vi hittills lagt ca 4623 kronor på chips och choklad. På ett år. Om man inte räknar det vi äter en vanlig lördagskväll.
 
Christin

Vad skönt att det är ordning och reda när ni testar :-)

Svar: Eller hur, det tycker vi också! Chipskramar!
Chips- och chokladbloggen!