Nyårstips de luxe!

Härom dagen trillade det in ett oerhört trevligt nyhetsbrev från Orkla Confectionary & Snacks Sverige, och vi vill helt enkelt dela med oss av dessa chipsiga och lyxiga tips! Här kan ni följa nyhetsbrevet och få chipstips direkt till mailen. OBS! Vi vill bara påpeka igen att vi inte är sponsrade även om det låter som det. Som sagt - vi är för negativa för att få sponsorer.
 

Det är årets sista fredagsmys, en dag OLW välkomnar extra mycket. Här följer tre läckra recept som passar perfekt till årets sista fredagskväll.

Snart är det dags att ringa in det nya året men årets viktigaste dag är nu på fredag. Då är det årets sista fredagskväll och självklart ska fredagsmyset ätas med stil och då är bara det bästa gott nog. Förgyll årets sista fredagsmys med chips toppade med lyxig löjrom eller prova ljuvligt spröda ostbågar doppade i choklad.

OLW tipsar om tre läckra recept som passar perfekt till årets sista fredagsmys.

Dill & Gräslökschips med avokadoröra

OLW Dill & Gräslök
1 avokado
fetaost, hackad i småbitar
vitlök
röda chili flakes

Så här gör du
1. Dela avokadon och gröp ut den med sked. Mosa med en gaffel och tillsätt småbitar av fetaost, pressad vitlök och chili flakes.
2. Bred på avokadoröran på chipsen och servera genast till favoritfilmen.

Chokladdoppade cheez doodles

OLW cheez doodles
mörk choklad

Så här gör du
1. Finhacka chokladen i bitar och smält den sedan på svag effekt i mikron. Rör om efter en halv minut. Doppa OLW cheez doodles i chokladen och lägg dem på ett galler eller på ett bakplåtspapper tills chokladen har stelnat.
2. Häll de chokladdoppade ostbågarna i en skål och ställ fram.

Gräddfil och löjrom på lättsaltade naturchips

OLW lättsaltade naturchips
löjrom eller stenbitsrom 
gräddfil

Så här gör du
1. Lägg ut chips på ett serveringsfat. Klicka ut gräddfil och toppa med löjrom eller stenbitsrom.
2. Servera med något gott att dricka till.