Choklad 159: Marabou - Polka

Ni vet att vi längtat. Vi vet att ni väntat. Och nu är det äntligen dags. Marabou Polka, here we come! Vi har faktiskt, på riktigt, mailat Marabou strax efter den togs bort ur sortimentet och frågat när den kommer tillbaka. Nu är dagen här. 
 
1. Omslagets design: Trevligt ändå att det röda i polkan matchar det röda i loggan. Annars vet vi ju att vi inte gillar Marabous förpackningar särskilt mycket, men eftersom det här är så efterlängtat blir vi ändå lite varma i själen. 
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: En vanlig Marabou med lite vita prickar som eventuellt påminner lite om vitt mögel. Vi vet inte riktigt. Vi vill ju så gärna att den ska vara fin, men det funkar inte riktigt. Det gör det faktiskt inte.
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Det här är faktiskt lite extremt, även för att vara Marabou. Hade vi velat lukta på vaniljpulver hade vi köpt det istället för choklad. Och vart är minten, för bövelen?!
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: Det krämar på, hörrni! Chokladen bara smälter på tungan. Mycket trevligt.
Krämighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Choklad och mint är ju fantastiskt tillsammans. Det här, kära vänner. Det blir vi lyckliga av. Om man ska ge någon kritik är det väl den som Marabou vanligen får motta från oss - det är i det sötaste laget och hade inte mått dåligt av liiite högre andel kakao. Men en sån här sätter man ju på fem minuter vilken lördag som helst.    
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Ica Norrmalm. 
 
josephine Asplund

Hoppas du haft en bra helg hittills och får en fortsatt mysig söndag! <33