Choklad 161: Hardys - Lemon Meringue Pie

Vill ni ha en riktigt underbar visuell upplevelse av choklad rekommenderar vi er varmt ett besök i Hardys Sweet Shop - det finns så mycket fina chokladkakor att titta på, köpa och äta att det är svårt att bestämma sig. Den andra och sista chokladen som fick följa med oss hem blev Lemon Meringue Pie. 
 
1. Omslagets design: Det här omslaget är så tråkigt att det inte ens får vara med på bild, det är bara att titta på den förra recensionen av Hardys-choklad. Prutt.   
Designbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: Soligaste gult tillsammans med små marängbitar gör att det glittrar till i våra ögon och hjärtan. Fint, Hardys. Oerhört fint. Det här vill man ju bara sy en jävla kudde utav. 
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Det luktar äkta, härlig, sur citron. Limoncello så det bara skriker om det. Inte för sött, vilket kan vara risken med vit choklad. Att den här chokladen får fem i doftbetyg kan vara historiskt - vi tror inte att någon annan choklad fått det i bloggens historia!
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: Konstigt. Som ett tuggummi som fastnar i tänderna och sedan löser upp sig. 
Krämighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Det är synd att en choklad med sådan potential inte räcker hela vägen fram. Det skulle varit mycket mer citron och inte lika mycket florsockersmak.     
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Hardys Sweet Shop.