Den stora dippfesten - Gårdschipsdipp

Vi hade den enorma lyckan att vinna lite dipp och chips från Gårdschips. Förväntningarna är blandade med räsla, men vi tar oss an smakerna lingon, kantarell, sparris och rödbeta - så håll i hatten!

 

Lingon

Den ser ut som en riktigt härlig smoothie, men smakar som rårörda lingon med mjölk. Vi får nog säga att detta inte riktigt hör hemma på ett chips, men kan funka till köttbullar och potatis. Nej, detta blir nog inget vi köper igen.

Betyg: 2 av 5 dippskålar

Kantarell

Inte lika vacker som lingonsmoothien, men ack så mycket godare! En bastant smak av kantarell, lika god till neutrala chips som till grillbrickan. 

Betyg: 4 av 5 dippskålar

Sparris

Här råder det delade meningar, men vi enas på mitten. Mycket sparrissmak, men det kan diskuteras om det passar i dippform eller ej. 

Betyg: 3 av 5 dippskålar

Rödbeta

Vi får feelings av sommarens blåbärssmoothies när vi tittar på den, men när vi smakar den så smakar den bara... Peppar? Varför? Ingen rödbeta så långt smaklökarna räcker. Vi säger nej.

Betyg: 3 av 5 dippskålar

Vi kan helt enkelt konstatera att herr Kantarell vinner dippduellen med råge, och de andra kan dra dit pepparn växer. 

Ajli Müller

lingondippen kan säkert passa med sådana sötare chips, rotfruktschips :D

Svar: Bra tips! 👍
Chips&Chokladbloggen

Karin

Har ni möjligtvis sett dessa i den vanliga handeln? Jag skulle gärna vilja testa :-)

Svar: Absolut, vi har sett dem både på Coop och Maxi här i Skövde, så de borde finnas i de flesta affärer med lite större utbud!
Chips&Chokladbloggen