Chips 173: Gårdschips - Sparris

Bloggen har återuppstått från en kort stunds död, och sitter redo med ett gäng sköna chirrar. Först ut blir Gårdschips med smak av sparris - intressant! 
 
 
1. Påsens design: Härligt Gårdschips! Vårigt grönt på matt påse. Klockers design på en sparrischipspåse helt enkelt!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Ett unisont godkännande runt bordet. Trevlig kant, men faller lite på att de inte sett så mycket av vårens strålar ännu och därför bjuder på ett lite blekt intryck.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Tänk er sparrisen där den ligger på grillen, och får en klick smör på sig som smälter i solnedgången. Ja, så känner du när du doftar på dessa sköningar. 
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: En något medioker krispighet, det må vi säga.
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Djävulen - här hade vi glömt bort hur sparris smakar, men nu blev vi påminda! En märklig kombo, men som ändå funkar och levererar sannerligen det de lovar
Smakbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Ica Kvantum, Skövde
 
Bubblare: Gör sig absolut inte med dipp - göre sig icke besvär!
 
 
 
 
 
 
Fredrikapåvinden

Wow! De här måste väl ändå gå upp på topp tio eller nått sånt? Om självaste chipsbloggen ger så höga poäng så måste ju även jag testa. Blir helgens uppdrag!

Svar: Ja de ligger säkert uppe i toppen och skvalpar någonstans! Helt klart ett bra helgchips, men som sagt - skippa dippen och spicy tillbehör, för av någon anledning gjorde det att de började smaka väldigt märkligt i kombination med sånt!
Chips&Chokladbloggen