Choklad 173: Karl Fazer - Mint & Choco Drops

Det är alltid skoj när chokladföretagen tar på sig nya kostymer och skojar till det med festliga smaker. Nu åker vi till Rio De Janeiro, tydligen, med Kalle F och får sniffa och smaka på Mint & Choco Drops. Let's åk, guys!
 
1. Omslagets design: Det här är ju vackert. En biljett till Rio, lite palmer och så en liten Jesus på det - vad mer kan man begära?
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Trevligt! Någon som skippar rutorna och satsar på ränder med en snirklig logga på. Dessutom ser vi det färggranna godiset igenom chokladen. Kul Kalle!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Nu väcktes näsåren till liv - mint och choklad i en härlig blandning! Till och med en nästäppt bloggare blir chockad, och då vet vi att det är kvalisort på snifferiet!
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: Det är inte torrt direkt, men ingen krämighetssensation på grund av chokladdragéerna. En klassissks medelmåtta - och det är inget fel i det!
Krämighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: En helt okej vanlig mintchoklad, men inget som gör att vi hoppar av lycka. 
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Ica Kvantum, Skövde
 
 
 
 
Mimmi

Hej! Fullkomligt ÄLSKAR denna blogg men har en liten åsikt; skulle gärna vilja att ni lägger bilden först och texten sen, så en själv kan få en egen uppfattning om designen innan man läser vad ni tyckte. Blir roligare att kunna koppla vilken produkt ni beskriver innan man läser om den. Tack för en bra blogg!

Svar: Hej Mimmi och tack för din gulliga kommentar! Sjukt bra förslag, vi testar det till nästa provningstillfälle och ser vad responsen blir 😘 Tack för att du följer oss - det gör oss så glada! Chipskram!
Chips&Chokladbloggen