Chips 180: Estrella - Guacamole style limited edition

Härliga, fina Estrella. Ni vet vad vi behöver. Att få chipsnyheter levererade hem till dörren är inte fy skam! Vi ska få testa Estrellas nya sommarsmak Guacamole Style limited edition. Själva beskriver de den som chipset som passar perfekt under sommarkvällarna, och som har ett salsainspirerande sting som bryter ut från den fräscha, gröna smaken av sommarmogen avocado. Estrella ger sig in i en farlig lek när de ber oss provmaka ett chips, så vi får väl se om de kan hantera bödelns dom...
 
De här sköningarna släpps nästa vecka i vanlig butik!
 
 
 
 
1. Påsens design: Ni som känner oss väl vet att vi inte är några större fan utav plastiga påsar, men den här är ändå helt okej. Grönt är skönt som man brukar säga, och att det är flera nyanser av grönt gör att vi får ett lugnt intryck av påsen som ändå har a lot going on. 
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Mycket krydda, kanten är kvar och de har en härlig augustibränna som inte går av för hackor. Snyggchips hörrni Estrella!
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Här luktar det som guacca-kryddan från Santa Maria tillsammans med lite smör och lökpulver. Det läskas i våra munnar i alla fall! Ingen avokado dock, men vafan luktar avokado egentligen?
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Sorry, men nej. Inget bra krisp.
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Men hell yeah! Här smakar det guaccamole med en skön hetta. Tankarna går lite åt tzatzikihållet, och vi undrar om vi inte anar lite gurkliknande smaker! 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 17 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Kommer att finnas i vanliga matvarubutiker från nästa vecka.
 
Elin

Det där lät riktigt gott! Måste prova

Amanda

Ser så mycket fram emot dessa chips ^^