"Chips" 181: Estrella - Ostringar chili&cheddar limited edition

Det är dags för gåvochips nummer två från Estrella - det blir en påse med heta och krispiga ostringar med chili&cheddar. Estrella utlovar en kryddstark ring med riklig hetta, balanserad men lagrad, karismatisk cheddarost.
 
Vi brukar inte använda så kultiverade ord när vi skriver, men vi får väl se om de får ett yay eller ett nay. Som sagt - Estrella ger sig in i en farlig lek när de ber oss provmaka ett chips, så vi får väl se om de kan hantera bödelns dom...
 
 
 
 
 
1. Påsens design: Trevligt med lite eldiga färger som vi gissar ska symbolisera den påstådda hettan i dessa ringar. Festligt att de ligger i gräset precis som sina Guacamolekompisar, men vi tycker ändå att det är lite för mycket detaljer på påsen. 
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Snygg och eldig färg som bådar gott inför smakprovet! Färgen ser lite lätt syntetisk ut dock, men det är väl enda nackdelen.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: F.L. trodde att det var hennes fötter som luktade och bad om ursäkt vid upprepade tillfällen, men det visade sig dessvärre att det var dessa ringar. Inte helt oväntat dock - ostbågar har ju öknamnet pill-i-rumpan-bågar av en anledning. Men ändå - ost är ju ost, så det är en ytterst korrekt doft.
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: De kan ju inte hjälpa att de inte krispar - de är ju inte chips. Men vi kan inte göra annat än att ge dem en etta.
Krispighetsbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Whoa, här snackar vi heta ringar. God cheddarsmak med ett riktigt eftertryck av chillin. Om du gillar bågar gillar du detta! 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Kommer att finnas i vanliga matvarubutiker från nästa vecka.