Chips 182: Estrella - Seasalt & butter limited edition

Estrella har varit schyrre och bjuckat på chirre, och här kommer tredje och sista sommarsmaken för 2017. Det är Seasalt & Butter som enligt Estrella themselves ska de bjuda på något som för tankarna till saltstänkta klippor och sommardagar på stranden. Smörsmaken ska enligt utsago ge en  len bas för havssaltet - this will be interesting. 
 
Som vi sagt förut -  Estrella ger sig in i en farlig lek när de ber oss provmaka ett chips, så vi får väl se om de kan hantera bödelns dom...
 

 
 
 
1. Påsens design: Vi kan helt klart konstatera att årets sommarsmaker är snyggare på påsen än förra årets. Det är mildare färger på något sätt, som gör att de får ett skönt somrigt uttryck.  
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Lite bleka, och ingen krydda, men vad ska man jobba med om man bara ska smaka smör och salt? Trots detta finns ändå en kant av potatisskal kvar, och det piffar upp det hela.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Det luktar som en halv biosalong när vi sniffar till på chipsen ordentligt, men man måste trycka näsan ganska bra mot chipset för att känna den ljuva doften av smörpopcorn. Gott, men vi vill ha mer!
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Bra krisp för att höra till tunnchipsfamiljen. 
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Smaken är god och smakar lite som smörpopcorn och biobesök, men i ärlighetens namn tycker vi inte att det här är en superspännande smak. När det är limited edition tycker vi nog allt att Estrella kunde spexat till det lite mer.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Kommer att finnas i vanliga matvarubutiker från nästa vecka.