Vilka är ni? Hur länge har ni följt oss?

Alltså vi är på riktigt så glada att ni är ett glatt gäng som följer oss genom våra götteävenyr! Men nu vill vi veta, vilka är ni? Vart bor ni och vad är egentligen er favvogötta? Vore ju festligt att lära känna er lite! 


Lördagspuss! 

PS. På bilden ser ni vår senaste favvogötta DS. 

Trettinanting

Jag hittade hit från "Alla har en bok..." Chips och choklad är ju det bästa jag vet så denna blogg är ju klockren. Favoritchipsen är Kettle's Sea salt and black pepper och har just upptäckt Tony's chocolonely och älskar det. Men för i kväll har jag köpt glassen ovan - på er rekommendation.

Anonym

Hallå! Jag minns inte hur länge jag har följt er men säkerligen ett par år nu. Följer er även på insta, spokplumpen heter jag där. Bor rätt nära er tror jag, Mariestad. Ligger tre mil från Skövde. Mitt favoritgodis är lindor men äter gärna en påse lösgodis emellanåt också :)

Anonym

Hittade er via en bild på en überbrownie med cookie dough på toppen. Detta var nog för 3-4 år sedan.
Använder er gärna som inspirerat till bak hemma och på mitt caféjobb. Morotsbollarna gick åt.😊
Drar gärna ett par (ja,ett par) B&J, helst peanut buttercup. Vad gäller choklad är jag en sucker för den klassiska centerrullen och hamnar ofta i pollyträsket. Cloetta. 👌

Amanda

Älskar chips och choklad så klart man måste följa er. Flyttade ner till Göteborg för ett år sen men bodde i Skövde innan det så tycker det är kul att ni kommer därifrån ^^ favoritchipsen är Västkustchipsen med smak av vitlök, gräslök och chili (beroendeframkallande!) och favvochokladen är Marabous Salta mandlar

Christin

Chokladälskande skånetant som följt er blogg länge och gärna själv testar lite olika choklad och som gillar glass typ Ben&Jerry men ännu inte provat den ni nu rekommenderat. Kul att testa olika chips också och föredrar nog mest ett par sorter från Västkustchips. Nån gång ibland blir det en påse lösgodis också :-)

Anna

Bor i Växjö och har följt några år. Gillar mest daim av fulchoklad men annars finchoklad men inte mörk! Mjölkchoklad av god kvalle ska det vara! Malmö Chokladfabrik är ett säkert kort! Eller norsk choklad för den delen, Marabou borde sälja Freia choklad i Sverige!!! Pretty please with sugar on top! Favvochipsen Bjäre chips eller Lantchips.

C

Hittade er av en slump för kanske ett år sedan snart. Är en chipsälskare av rang så är kul att se era recensioner och se om man håller med. Skulle kunna leva enbart på chips.. Bor på västkusten och favvochirren är Västkustchips. Därefter Bjärechips och därefter andra lantchips, sen osthjärtan, ostbågar, ostbollar.. åh måste nog gå och öppna påsen med Estrella Guacamole-chipsen nu för nu blev jag riktigt sugen! Tack för en bra blogg!