Chips 198: Pringles Hawaiian-style Lime & Chilli

De som jobbar på Pringles verkar ha satt sig ned i ett seriöst möte, slagit näven i bordet och sagt att nej hörrni, vi måste göra nåt kul. Sagt och gjort, de langar 4 food truck-smaker, och först ut att smakas av våra delikata smaklökar är Lime & Chilli.
 
 
 
1. Rörets design: Problem 1 - det är ett rör. Vi har väl aldrig riktigt gillat deras stil på förpackningar, och det här är inget undantag. De försöker sig på en massa olika "roliga" detaljer, men vi tycker att det hade räckt med chillin, limen och food trucken. Det blir helt enkelt för mycket.
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Väldigt mycket färg på de här rackarna och vi blir väldigt sugna att slicka på chipsen, men formen i övrigt är ingenting vi är fans utav.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Det här luktar väldigt, väldigt gott. Phad Thai, efter att man har klämt limen över maträtten. Mycket lime, lite chili helt enkelt. 
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Som ett sämre popcorn.
Kripsighetsbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Vi vet inte riktigt om vi gillar dem eller inte. Det smakar väldigt mycket färdigpressad lime, mycket thaimat och de har en trevlig hetta som stannar kvar i munnen. Helt klart värda att testa, och gillar man thaimat gillar man det här.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 13 chokladdoppade chips och 25 möjliga.
Inköpsställe: Hemmakväll Uddevalla