Chips 232: Pringles - Smokey Bacon Flavour

När vi frågade er vad ni ville att vi skulle testa i bloggen fick vi in en önskan om att smaka Pringles med BBQ. Såklart hittade vi inte dessa, men tills vidare kompenserar vi med att testa deras Smokey Bacon-chips. 
 
Vi lovar dock att återkomma så fort vi hittar dessa goingar, men till vidare får ni nöja er med det näst bästa. Let's åk!
 
 
 
1. Rörets design: Pringles-rören är ju ökänt osnygga, och det här är inget undantag. En liten baconskiva är väl inte för mycket begärt?
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: Det här chipset ser lite andefattigt ut måste vi säga. Inte mycket att hämta för ögat!
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Väldigt smokey och lite bacon! Helt rätt, Pringles!
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Lite krispigare än vad Pringles brukar leverera vill vi nog ändå säga. 
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Ganska mycket baconsmak tillsammans med en god sälta gör att vi röstar JA till dessa chips. Inte så pjåkigt, hörrni!
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 14 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Ica Kvantum, Skövde
#1 - Mimmi

Har alltid funderat på varför ni aldrig ger 1:or (och sällan 5:or) i ert betygssystem då ni ändå uttrycker er väldigt starkt om att ni inte gillar det. Känns som att man får en orättvis bild av hur goda/äckliga produkterna är. Våga vara både givmilda och kritiska i er bedömning, det är ju bara intressant! / MVH chips- och chokladälskande lärare

Svar: Hej!
Visst händer det att vi ger ut både ettor och femmor, men ettorna brukar vi reservera till chips och choklad som är rentav äckliga. Ofta hamnar tvåorna hos smaklösa chips, medan ettorna hamnar hos oaptitlig choklad. Ett exempel är detta bottennapp till choklad: http://chipsochchokladbloggen.se/2014/october/choklad-27-vosges-amalfi-bar.html, eller krämigheten på de torra digestivekulorna härom dagen. För en femma så ska det vara riktigt fantastiskt, så de slipper mer sällan igenom. :)

Stora chips- och chokladkramar!
Chips&Chokladbloggen