Choklad 269: Cloetta - Sportlunch Caramel

Om man slänger ett snabbt getöga i vårt arkiv ser vi snabbt att vi testat både Sportlunch Coconut och Sportlunch Orange, men INTE provat originalet. Det kommer vi inte göra idag heller, för nu har vi lagt vantarna på deras variant med Caramel. Och må vi säga. Det låter mycket gott. Så nu är det nog snackat och dags för verkstad - let's ät!
 
1. Omslagets design: Inte det snyggaste vi sett kan vi inte påstå. Det här känns som en choklad som ser ut att höra hemma i realådan. 

Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Den här ser oerhört smaskig ut - seg karamell ser ut att samsas med små krispiga bitar. Men vad har den med Sportlunch att göra? Det är frågan. 
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Mycket chokladigt och det får våra munnar att sakta vattnas. 
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Krämighet är inte Sportlunch Caramel's starkaste gren, det är det inte. Men det hade man kanske inte förväntat sig heller. Man kan inte vara bra på allt!
Krämighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Vi skulle inte bli ledsna om någon köpte en sån här till oss, det skulle vi inte. Vi uppskattar att den inte är lika söt som andra caramel-godisar kan vara, men den ger oss inte direkt något nytt. Helt okej, helt enkelt!
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Citygross, Skara