Choklad 350: Truffee's - Popcorn & co

Vi tuggar oss vidare genom paketet vi fått från Galejgrej.se. Nu är det dags för en spännande popcorntryffel - vad händer hörrni?! Nu äter vi. 

Med koden CHIPSOCHCHOKLAD får ni dessutom 10% på hela köpet fram till 14 april - bra grej va?! OBSOBS recensionen är som vanligt brutalt ärlig, trots att vi kan bjucka på en härlig rabattkod. 

 
 
1. Omslagets design: Så oerhört fin påse. Här får vi veta grejer som att unicorns are real, och det är inte fy skam med sådan information. Att kika runt på påsen är som att promenera runt i ett eget litet land.
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Det här ser ut som en klassisk mustig tryffel, och när vi skär igenom tryffeln visar sig ytterst lite popcornfnas. Mer popcornfnas=högre betyg. Men nu var det inte så. 
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: En stark och mörk kakaodoft, men med en lite funky efterdoft som dröjer sig kvar bland näshåren. Vi är kluvna här. Kanske inget vi skulle haft som doftgran.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Det krämigaste vi ätit på länge! Ljuvligt. 
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Oj, oj, OJ. Det här är något för er där ute som gillade Marabou Popcorn, men gillar lite mindre sötma. Riktigt gott. Rakt in på Hallelujah moments, hörrni.
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 21 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Present från Galejgrej.se