Chips 424: Lantchips - Pepparrot

Vi fortsätter fira med Lantchips som fyller 30! Hur kul är det att den som FYLLER ÅR skickar ut paket? Det borde ju vara tvärtom! Men vi tackar och tar emot och ska nu sätta tänderna i Pepparrotschipsen.
 

1. Påsens design: Även denna trevliga påse har celebert besök av Jonas Alströmer som kantas av härliga lila toner. Snyggt och kalasigt, på det rustika Lantchipssättet!
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Massor av krydda läskar våra ögon, det ser riktigt trevligt ut! Det som drar ner betyget på looken igen är faktiskt ojämnheten - vissa har riktigt fin färg och andra är alldeles för bleka.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Nej. Hur kan det lukta såhär. Det går knappt att beskriva, men gammalt? En promenad inne i ett stall? Den här lukten vill vi i alla fall inte ha på våra chips.
1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krisp: Snyggt som vanligt! 
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Vi undrar vart pepparroten har tagit vägen! Vi är så ledsna att inte kunna ge dessa chipsen ett högre betyg när det är 30-årskalas och allt, men vi kan inte. Vissa har fått overload av krydda och då framförallt salt och lökpulver, och de andra smakar ingenting.
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Present från Lantchips.