Choklad 21: Hello My Name Is - Sweet Popcorn

Det är med trevande steg och nervositet vi tar oss an ytterligare en Hello My Name Is-choklad från Lindt då de andra varit något utav en mildare besvikelse, men here we go. We give you: Sweet Popcorn.
 
1. Omslagets design: Snyggt Lindt! Som vanligt levererar denna chokladkollektion ett fantastiskt omslag. Den lyxiga och tjocka kvalisorten på pappret och den svartröda designen i övrigt gör att det känns som om vi vore påväg in i en cirkusmatiné. 
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Snyggt med de olika motiven på chokladen, precis som föregående tester visat. Men färgen alltså. Lite klen. 
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  


3. Doft:  Det skulle vara Sweet Popcorn. Det var sweet. Och blockchoklad. Detta sticker i vår näsa och vi fäller en besvikelsens chokladtår där vi sitter i vår gröna soffa. 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 


4. Krämighet: Kräm dö la kräm som en säger!
Krämighetsbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. SmakFortfarande är denna kollektion i det allra sötaste laget. Som tur är hjälper popcornen till att mildra sockerchocken något, men hade det inte varit trevligt med lite salt? 
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
 
Till och med insidan på förpackningen var förträfflig!
 

Chips 23: Kettle Chips - Honey Barbeque

Då var det dags att provsmaka en rival till detta hyfsat högpresterande chips. Kettles Honey Barbeque är nästa goding att tuggas upp av F.L och T.E.
 
1. Påsens design: Men snygg påse hörrni! En fin matt orange som förflyttar oss från en solnedgång i Barca till en annan i London. Snygg logga som vanligt, Kettle!
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Nej men vilken trevlig överraskning! Kryddan på chipsen matchar påsen och de härligt orangea chipsen kantas av skal. Mycket bra!
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Nu har vi stigit in i ett köttigt steakhouse. Trots att chipsen är helt vegetariska har de en köttig doft, men lite starkare hade det allt kunnat vara. 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Ett vanligt chips, lite halvtråkig krisp. 
Kripsighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En liten sötma som vi kan ana kommer från honungen, men det hade varit gott med lite mer honungssmak i sockret. Det är ytterst oklart vart köttbuffén tog vägen, men ändå en bra smak. 
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
 
 
Strax efter steg ett och precis före steg två insåg vi att det är totalt omöjligt att få upp den här påsen på traditionellt sätt. Som tur är har F.L. sjukt dyra tänder som hon kunde slita upp den med.
 

Choklad 20: Anthon Berg - Milk Chocolate Stick with Caramel Crisp

Tjohoo! 20e chokladtestet är uppdukat och det gör vi med ett oerhört långt namn: Anthon Berg Milk Chocolate Stick with Caramel Crisp. Säg det 20 gånger snabbt om du kan, bara för att fira! Vi smakar...

1. 
Omslagets design: Snyggt matt omslag med sköna dova färger. Tyvärr ser inte chokladen på bilden särskilt god ut vilket drar ner betyget något. 
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Trevlig form med fina ränder, att chokladen är avlång är skoj! Men är den inte lite dammig? En något grådassig färg omger hela chokladen och detta ter sig lite tråkigt. 
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  


3. Doft:  Det här är mest sugar overload. Tur för Anthon Berg att socker kommer strax efter kakao på listan över saker vi gillar. 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 


4. Krämighet: När vi tuggar på denna choklad gör den allt annat än att smälta i den giriga munhålan utan går bara sönder i mindre och mindre bitar. Synd. 
Krämighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Det är något med den här chokladen som inte riktigt står rätt till. Ett litet krisp och en odefinierbar smak av något skarpt tillsammans med en svag karamellsmak.. Nja.. Nej. We no like. 
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 11 chokladdoppade chips av 25 möjliga!