Chips 35: Jonssons Mandelpotatischips - Vildmark

Efter extrema påtryckningar från ett fan har vi gjort slag i saken och bestämt oss för att provsmaka mandelpotatischips med Viltmarkssmak, vilket innebär svamp och peppar. C.Å är med som gästexpert och båda bloggens föräldrar är närvarande vid smakningen.
 
1. Påsens design: Den här påsen personifierar 90-talets dåliga stylingsidor. Det enda som är bra är att framsidan har en festlig slogan på framsidan; En knöl med attityd. Skoj. 
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Vilka vackra chips! Mandelpotatisens form gör att skivorna är lite ovala och det är tydliga pepparspår på knölarna med attityd. De har egentligen allt - den djupa färgen, skalet och känslan. Efter det här kan vi dö lyckliga.
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Hur vet man att det har varit en elefant i kylen? Det är fotspår i smöret. Om vi verkligen försöker känner vi lite svamp, men då får man vara riktigt välvillig. Pepparn verkar ha dragit dit pepparn växer och av någon anledning luktar det lökpulver i blandningen. 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Heja Jonsson, bra crunch!
Kripsighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Nu känner vi äntligen pepparn och svampen. Blå bands fantastiska pulversoppa nämns i den oerhört vetenskapliga diskussionen. Dock är vi något besvikna då vi kände att namnet Viltmark utlovade genuin skogsfeeling, och den får vi dessvärre inte. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 18 chokladdoppade chips och 25 möjliga.