Choklad 27: Vosges - Amalfi Bar

Den tredje och sista gåvochokladen från vår snälla Kalifornienmamman blir en vit choklad med citron och rosa pepparkorn och det blir bloggens 27e chokladtest i ordningen. 
 
1. Omslagets design: Småfestlig logga och fina rosa pepparkorn i bakgrunden, men alla med basic Photoshopkunskaper skulle kunna ha slängt ihop det här omslaget. Superplus på det inre omslaget som partar till det med lila krusiduller på silvrigt glanspapper. När vi öppnar det spännande silvriga omslaget döljer sig en överraskning i stil med Kalle ochb Chokladfabriken - en biljett på 15% rabatt, dock ej i guld. 
Designbetyg:  2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look:  Way to go, Vosges! Fin krämvit choklad med tjusiga rosa prickar som lyser igenom. På chokladen återfinns den trevliga loggan och en shoppingmänniska. 
Lookbetyg:  4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: När vi öppnar chokladen möts vi av en härlig citrondoft, men när vi luktar lite närmare så känner vi en svag doft av fis och toalettspray.
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: En helt okej krämighet, inget som smälter i munnen.
Krämighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Det är med sorg i hjärtat som vi meddelar att det här är den sämsta chokladen vi någonsin smakat. Den här chokladen smakar felkryddad mat med starka inslag om man råkar bita fel, och själva chokladen smakar sur citronyoghurt. Sorry America. 
Smakbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 11 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
 
#1 - Kalifornienmamman

Usch, jag får nästan dåligt samvete för att ha utsatt er för det här! Samtidigt väldigt intressant att det kan vara så olika... jag har alltid hävdat att amerikanerna inte vet vad bra choklad är (alla som har smakat Hersey's vs Marabou borde hålla med), och de här 3 var 3 av våra storsäljare(!)

Svar: Det ska du verkligen inte ha, du anar inte hur glada vi blev när vi fick ditt paket! Helt klart den roligaste och mest händelserika provsmakningen vi haft hittills. Åter igen - tusen, tusen tack! Massor av fredagschokladkramar från oss.
Chips- och chokladbloggen!

#2 - Christin

Kul att läsa era chokladtester och intressant med Kalifornienmammans kommentar. Jag är kanske inte jätteförjust i Marabou men har en gång testat Hersheys och kunde inte äta upp den lilla chokladbiten så jag håller med.

Svar: Roligt att du gillar dem! Jag har aldrig testat Hersheys faktiskt, men F.L har bott i USA ett tag så hon kanske kan ge mig en liten recension. Chokladkramar från T.E
Chips- och chokladbloggen!