Choklad 14: Cloetta – Plopp

Det har blivit dags för ytterligare en klassiker – Cloettas Plopp. Både T.E och F.L ska få smaka denna smaksensation, frågan är bara – blir dagens lunchchoklad en succé?

1.      Omslagets design: Färgglatt tryck som säkert tilltalar en femåring.

Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga

2.      Look: Likt en snigel ringlar sig ett festligt spiraltryck på chokladen. Ett fortsatt barnkalasspår, men med lite mer klass!

Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga

3.      Doft: Doften förvånar oss – varför luktar den inte choklad? Vad är detta för ondskans påfund? Gott men förvirrande,  ”Where is the chocolate?” som Black Eyed Peas skulle ha sjungit.

Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga

4.      Krämighet: Tack vare den härliga kolakärnan blir krämigheten mycket påtaglig. Högsta betyg på krämighet, men frågan är – är det positivt eller negativt?

Krämighetsbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga

5.      Smak: En påträngande sötma och en lätt men konstig dammighet tar över denna klassiker. Vi känner att vi nog inte vill äta upp hela.

Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga

Totalt: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga

Bubblare: T.E, som är den mycket professionella chokladexperten i detta osunda frossarförhållande, rekommenderar chokladen som frusen då det tar ner den extrema sötman och gör kolan härligt seg.

 

 

 

#1 - Anonym

älskar er blogg! men fan så jobbigt det är att läsa betygen ni ger "chokladdoppade chips" blir så långt att det är svårt att hitta betyget om man vill veta snabbt. bara "chips" eller något hade varit mycket bättre.

Svar: Tack vad snäll du är! Dilemmat är ju att vi vill ge ut nåt som har både chips och choklad i och med att det ska funka för alla tester, men vi får klura på något kortare. Chokladkram från T.E!
Chips- och chokladbloggen!

#2 - Chocochock "50 nyanser av choklad"

De små miniplopparna är godast tycker jag :)

Svar: Då får vi ta och frysa in ett gäng ;) / F.L
Chips- och chokladbloggen!

#3 - Jasmine

Jag avskyr kylskåpskall choklad, men var ändå tvungen att testa den frysta Ploppen. Två tummar upp fick den, tack för tipset!

#4 - Jasmine

Jag avskyr kylskåpskall choklad, men var ändå tvungen att testa den frysta Ploppen. Två tummar upp fick den, tack för tipset!

Svar: Varsågod! Blir helt klart bättre.
Chips- och chokladbloggen!