Chips 69: Garant - Havssalt, Lime och Koriander

Nu sitter vi återigen samlade, C.Å, T.E och FL, för att kritiskt granska chips- och chokladutbudet världens över. Denna gång är det Garants nya chipssmak som ska testas; Havssalt, Lime och Koriander. 
 
1. Påsens design: Hallelujah, Garant hör bön och brassar på med "den lilla svarta" som görs extra vacker med hjälp av den snygga gröna färgen som självklart påminner om lime och koriander. 
Designbetyg:  5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Snygg form och härlig krydda, men lite bleka kanske? 
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Bra drag i matlukten och C.Å, som agerar smakexpert, konstaterar att detta chips kommer passa bra till sommarens BBQ.. Limen kikar också fram och det tillfredställer oss mer än väl. 
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

4. Krispighet: En snabbt försvinnande krispighet hälsar på.
Krispighetshetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Vi känner lime, vi känner salt och vi känner den mustigaste av lökpulver vi smakat, men Garant. Var är koriandern? När vi dessutom granskar innehållsförteckningen ser vi att koriander inte ens finns med på listan. Lite smisk på fingrarna blir det.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Willys
 
Jasmine

När jag såg dessa i butiken så ryckte jag snabbt åt mig en påse, höll den ömt i famnen som att det var min förstfödda och skyndade mig hem för att kunna slita upp påsen och hugga in (det sista skulle jag iofs aldrig göra med min förstfödda).

Sen kom besvikelsen. Ingen koriandersmak, inget havssalt. Bara peppar och lite lime.

Mina förhoppningar var skyhöga, kanske var det därför fallet kändes extra högt.

Men påsen var snygg i alla fall :)

Svar: Åh nej vad tråkigt att du blev så besviken! Vi tyckte de var ganska goda - men som sagt sura över att de inte smakade koriander! Chipskramar
Chips- och chokladbloggen!