Det lider mot jul

God morgon kära vänner! Det lider mot jul och vi laddar för storprovning i mellandagarna. Under tiden vill vi passa på att tipsa om några härliga julspaningar vi gjort i år, och blicka tillbaka på våra juligaste tips på bloggen.
 
  • Vanliga ostchips i all ära, men är det inte lite festligare med julostchips ändå? Vi har letat febrilt efter en recension i vår blogg då vi trott att vi redan recenserat dessa, men icke. Vi råkar dock veta från säkra källor (=våra smaklökar) att de är oerhört trevliga!
 
  • Ingen kan väl ha missat att trillingnöten tagits bort ur julasken nummer ett? Den briljanta Smakabloggen tipsar oss om hur man gör en helt egen variant - med sting! Får icke missas.
 
  • Alladinasken fortsätter på sitt spår att förnya sig år för år, för att helt enkelt hålla sig trendiga och down with the kids får vi anta. I år bjuckar de på en pralin fylld med limeslask, övertäckt med mörk choklad (ljus i Paradisasken). Vi har provat den, och vi är inte nöjda. Men hey - smaken är som baken! 
 
  • Marabou Polka är tillbaka på besök. Behöver vi säga mer?
 
  • Till sist vill vi bjucka på ett tips till den slapphänte, men som kanske ändå vill imponera på julbordet med egenhändigt tillverkat julgodis - snabbtryfflar!
 
Bubblare: För den allra slappaste julfixaren vill vi tipsa om F.L's paradkaka - dumlekakan. Den har endast en ingrediens och tar inte mer än några minuter att fixa till. Du tar helt sonika en näve dumle, lägger ut med jämna mellanrum på en plåt med bakplåtspapper och slänger in i ugnen. De är klara när de har smält. Låt stelna och du har en helt ny upplevelse! You're welcome. 
 
Från oss alla till er alla - en riktigt god jul! 
 
Och som en vis kvinna en gång sa - ät bara sådant du tycker är gott!