Chips 122: John John no 2 - Sweet Chili & Red Pepper

Som ni längtat - som ni väntat! Som ni förstått har vi inte riktigt hunnit med någon riktig provning på ett tag, men det betyder att vi har samlat på oss desto mer för dagens provning. Först ut efter påsken är ett heligt chips från John John med smak av Sweet Chili & Red pepper. Vi har tidigare smakat en annan smak av dessa mästerverk, och det är de chips som fått högst betyg i bloggens historia, så förväntningarna är oerhört höga som ni förstår!
 
1. Påsens design: Det vi ser framför oss är en klassiskt stilig påse, precis som britterna själva. Den är lite som en britt i oljerock på jakt i skogen. Trevligt, men inte det sexigaste vi sett.  
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Dessa chips är definitivt mer solbrända en oljerocksbeklädda britter, och det är ju positivt! De har dessutom rullat sig i mossan och fnaset i skogen så vi ser lite härliga kryddspår på våra potatiskompisar.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Dessa lökisar luktar inte något av det som påsen lovar. Här känner vi bara en svag doft av lökpulver tillsammans med smör, och hade vi inte vetat bättre hade vi gissat på ett klent sour cream-chips, men ack så fel vi skulle ha! Dåligt, John John! Var är vår sweet chili?!
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Lite för tunna för att ro hem the grand slam, men ett medelmåttigt krisp får de till iallafall!
Krämighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: En lätt sötma tätt följd av en starkare eftersmak fyller våra gommar, och bjuder på en god smakupplevelse. Vi hade dock önskat oss lite mer oumph och tryck i smaken.
 Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Oil&Vinegar, Jönköping