Chips 176: Estrella grillad paprika med vitlök och chili

Vi har läskat er med de här nya chipsen från Estrella, och vi tycker att det är hög tid att testa dem åt er. Vi tar såklart vårt ansvar. Vad tyckte ni om chipsen?
 
 
 
1. Påsens design: Vi är rörande överens runtom bordet, om att det här inte är särskilt vackert. Däremot har vi en teori om att de här glansiga påsarna är till för att se billiga ut så att vi helt enkelt ska dras till dem. Även barn tror vi är menade att lockas av dessa glansiga, glättiga påsar som får ca noll i stilpoäng. 
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Tur för Estrella att det är insidan som räknas - de här chipsen lyser rött av vad vi får gissa är paprika- och chilipulver. Mums!
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Det luktar mest paprikapulver, ganska gott faktiskt! Vi har inte så mycket att sätta emot här även om vi tycker att det är väldigt roligt att... klaga lite.
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Bästa krispet Estrella bjudit på i sina plastiga påsar får vi nog säga! Kul för oss, kul för alla!
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Gott, tycker vi! Vi funderar djupt och länge på VAD de faktiskt smakar - kanske är det paprika med lite hett eftertryck, kanske är det grillkrydda. Lite sött som troligtvit kommer från tomat, lite starkt från chilin. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 19 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Ica Norrmalm Skövde
 
Mimmi

Tyckte det blev såå bra nu när bilden ligger först! Nu kan man först få fundera lite själv innan, toppen! Så kul att ni skrev om mitt förslag och dessutom genomförde det, blev väldigt glad. :D

Svar: Tack för förslaget, Mimmi - du är bäst! Kram!!
Chips&Chokladbloggen