Chips 196: Estrella - Med smak av äppelpaj

Ni har väntat - vi har längtat. Den roligaste chipssmaken sen vi började vår karriär som professionella chipsätare har vi till slut fått tag på och den ligger på bordet framför oss. Vad säger ni? Nu käkar vi äppelpajschips!
 
 
1. Påsens design: Det är snyggt, det är höstigt och oerhört stiligt utformat. Om man inte blir sugen på chips med äppelpajssmak när man ser den här påsen vet vi inte hur man ska kunna få någon sugen. Klockrent, Estrella!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Den här pajen har varit inne i ugnen alldeles för kort tid. Varför har man slarvat på detta vis när man är så duktig på påsjobbet?
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Sött äpple och kanel. Hallelujah moment! Nu är Estrella uppe på toppen igen och tittar ner på sina konkurrenter.
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Stadigt krisp men inte det bästa vi varit med om. 
Kripsighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det här smakar som... En äppelpaj där man glömt vissa vesäntliga ingredienser. Som till exempel socker. Man vet inte riktigt vad man tycker. Hur som helst är det här jävligt roligt och vi hoppas att Estrella och deras konkurrenter fortsätter att langa roliga chipssmaker!
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 19 chokladdoppade chips och 25 möjliga.
Inköpsställe: Ica Kvantum, Skövde
 
PSST! I övermorgon testar vi dem med lite skön vaniljsås - vad tror ni? Hit eller miss?
#1 - Marielle

Dessa måste man ju ändå prova! Låter ju fantastiskt.

#2 - Anonym

Tyvärr tycker jag smaken var en besvikelse. Chipsen smakade ungefär som när man råkar ta salt istället för socker vid sockerkaksbakning. Det blev inte alls den goda blandningen mellan sött och salt som det är när choklad blandas med en nypa havssalt. Smaken får 0 av 5 av mig.

Svar: Kolla morgondagens tips, då kanske smakbetyget förhöjs för din del! :) Sockriga äpplechipskramar till dig!
Chips&Chokladbloggen

#3 - Holle Lillsoppa

Oätliga chips. Kräks!