Chips 218: Estrella - Rostad vitlök & havssalt

Vi letar alltid efter nyheter, och nu är det dags att sätta tänderna i Estrellas chips med smak av rostad vitlö och havssalt. 
 
 
 
1. Påsens design: Vi förstår ju att den här påsen försöker se billig ut, men man kan faktiskt vara billig och fortfarande se lite trevlig ut. 
Designbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Ganska fina chips med trevlig bränna och lite spår av skal. Klart godkänt!
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Kom igen. Vi är väl ändå alla överens om att det finns ingenting som är lättare att överdosera än vitlök, och ÄNDÅ luktar de här chipsen... ingenting. Potatis? 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Klent.
Kripsighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Gårdagens vitlök när man glömt att borsta tänderna är inte en smak man vill eftersträva, men det funkar i krig. Som de flesta chips. Och de växer på en.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 12 chokladdoppade chips och 25 möjliga.
Inköpsställe: Ica Norrmalm, Skövde
#1 - Anonym

Trist att de inte föll dig/er i smaken.. Jag har testat innan de lanserades och då var de goda, men det är ju möjligt att de inte doserade samma när det väl skulle lanseras :)

Svar: Ja, men som vi säger; smaken är som baken och då blir det mer till dig eftersom vi inte kommer köpa mer ;) Detta är ju det roliga med chips och choklad; alla gillar vi olika! Vitlökskramar till dig!
Chips&Chokladbloggen

#2 - cjafu

Ni har inte testat "Estrella Cheddar och grill" den har funnits ett bra tag nu och Jag har väntat länge på en recension av den. Jag vill veta vad ni tycker! :)

Svar: Vi testar den på dagens provning, så den kommer på bloggen nästa vecka ;)
Chips&Chokladbloggen