Chips 239: Estrella - Sourcream & Dillchips

Vi har officiellt inlett midsommarhelgen och gör det på det allra bästa sättet, nämligen genom att sätta tänderna i två nyheter från Estrella! Vi börjar med Sourcream och Dill för att komma in i riktig midsommarstämning! 
 Eftersom det är midsommar så är bloggföräldrarna på olika platser och därför bloggar en av oss med vår riktiga familj. Hujademig - hur ska det gå?  
Ps. Ha en riktigt fin midsommar, byt ut snapsen mot snacksen :) Ds. 
 
1. Påsens design: ALLA vet att bloggen inte är ett större fan av glansiga påsar, vi gillar dom lite mer robusta släta raringarna, MEN (Tony Irving style) - SNYGGT MOTIV! Detta är enligt Estrella en sommarhälsning genom ett vykort från Syterskalet vid Kungsleden. Mamma i familjen är inte imponerad över texten på förpackningen, och hävdar bestämt att texten är för snobbig för bilden.
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: Fina! Trots sin blekhet, likt denna familj under försommaren, har dom en fin skalkant. Dock skulle vilja att dillen framhävdes lite mer, då det ändå är ett DILLchips. 
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: "Det luktar kräftor", säger mor och vi kommer fram till att det är ett betyg som innebär en okej dillukt - men även här eftersöker vi mer schvung i dillen! 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Okej för att vara ett tunt, oräfflat chips - men inte mer än så. 
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: För lite av allt, eftersom tanken är god. Som denna recension genomgående påpekat har vi DILL(e) på ingredienserna, så därför hade vi förväntat oss mer. 
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: En present från våra vänner på Estrella! Ute i butik nästa vecka! 
#1 - Marie Bergman

Låter väldigt gott :)