Chips 240: Estrella - BBQ Chips

Godmorgon alla glada! Vi förstår att ni är superpigga och fräscha efter gårdagens midsommarafton, men kommer ändå  ge er ett tips för att ladda upp på kolhydratförrådet inför kvällens VIKTIGA match mot Tyskland! Vi gör det i bästa sällskap, nämligen med landslagets egna sponsor Estrella och deras nya smak BBQ chips! Återigen testar ena blogghalvan med sin familj - det kan gå hur som helst idag.. 
 
 
1. Påsens design: Återigen en vacker sommarhälsning från Estrella, denna gång från Gamla Hamn, Fårö på Gotland. Solen sänker sig i Östersjön vid Gotlands raukar efter en härlig grillkväll och känslan är att det är solen som färgar våra chips BBQ-röda. 
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: En härlig bränna på dessa spröda små rackare gör att vi älskar denna look. Dock hade mer skalkant varit önskvärt och detta kanske hade gett chipsen högsta betyg. 
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Kolgrill, skriker mor! Det får jag hålla med om, även om vi snabbt kommer överens om att detta chips doftar som att den legat lite för länge på grillen. Ändå gott. 
Doftbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Här skulle man kan ha en förutfattad mening baserat på Sourcream & Dill-versionen. Men låt dig inte luras! Dessa grillisar var snäppet bättre och var absolut bra för att vara oräfflat. 
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Familjen är, för en gångs skull, helt överens. Riktiga goda BBQ-chips med kraftfull smak som stannar kvar i munnen långt efter sista chipset är uppätet. Bra grillat, Estrella!
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 19 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: En present från våra vänner på Estrella! Ute i butik nästa vecka!