Choklad 224: Delicata - Wit Meloen Matcha Thee

Dagens snask härstammar från Belgien men har tagit rutten via Nederländerna för att sedan landa i en trea i Skövde. Vi gissar att smaken ska vara matchate och melon - ytterst märklig kombo, men here we go!
 
 
 
1Omslagets design: Man kan ställa sig frågan varför man lagt ostbollar på omslaget, men det ska vi inte fastna vid. Det är ett bra försök till lyxigt omslag, men det känns inte riktigt som att hissen går ända upp, och vi tror att det hänger på den märkliga bakgrundsbilden. 
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Underbart med små glada budskap på chokladen, men resten är ju inte så skoj - vit choklad är ju sällan det. Men hey - vi välkomnar alla som försöker se ut som något annat än bakchoklad!
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Gammal yoghurt med lite extra socker. Ingen melon så långt näsan kan nå.
Doftbetyg: 1 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: Det hela börjar som en rejäl krämighet, som sedan fastnar i gommen och till sist blir sträv. Nej hörrni Belgien, skärpning!
Krämighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Nu är vi ju inte hundra procent säkra på vilken smak det är, men att det ska smaka mer än bara vit choklad är vi rätt säkra på. Tyvärr lyckas man inte förmedla någon som helst form av känsla. 
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 11 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Present från Nederländerna