Årets smaskiga höjdpunkter

Ett år i chips- och chokladvärlden bjuder inte bara på mer eller mindre smaskiga provningar, det bjuder också på ett antal härliga upplevelser, roliga bilder och spännande kunskap. 
 
Vi har samlat några av våra personliga höjdpunkter från bloggen under 2018 - kommer du ihåg några fler? Fyll på i kommentarsfältet!
 
 • När vi fick intervjua chipsmästare från Gårdschips  - vad gör egentligen en chipsmästare, hur blir man chipsmästare och får man äta mycket chips som chipsmästare? Det och mycket mer fick vi lära oss i det här blogginlägget. 
   
 • När vi siktade Toblerone vid foten av Matterhorn - vi åkte till Schweiz, och just som vi skidar som bäst inser vi att vi befinner oss vid det berömda Tobleroneberget som finns på förpackningen. Vad gör man? Man köper en Toblerone och tar årets bild!
   
 • Pigall VS Skotte - årets battle gick av stapeln när vi ställde två gubbfavoriter mot varandra. Vem var egentligen godast? Var det Pigall eller var det Skotte
   
 • Chokladprovning i Göteborg - tidig julsäsong blev vi inbjudna av Lindroos Hälsa och Zotter Choklad att komma på chokladprovning i Göteborg. Vi provade kakaobönor, kakaomassa och inte mindre än ett 20-tal olika chokladbitar, från choklad med Stings eget rödvin till Piña Colada och 100% choklad. Mycket spännande! Spana in vår Instagram  för att se spännande inlägg från dagen.
   
 
 
#1 - Sara Ekman

Men så fräckt med Tobleronen :D

Svar: haha ja det var så häftigt att se det på riktigt! 😍
Chips&Chokladbloggen

#2 - Emelie

Vilket roligt koncept på din blogg, gillar starkt! Kolla gärna in min matblogg :) // Li