Chips 370: Lantchips - Pesto

Lantchips har levererat en trevlig picknickvänlig chipsförpackning - chips-in-box - där de har samlat tre medelhavssmaker - tryffel, pesto och tapenade. Först ut i smaktestet blir chipsen med smak av pesto,
 
Dessa chips finns än så länge endast i utvalda butiker i Stockholms- och Göteborgsområdet, hitta din närmsta butik på listan nedan: 
ICA Kvantum Kungsbacka
ICA Focus Göteborg
ICA Kvantum Hovås
ICA Kvantum Väran
ICA SM Stop Täby
ICA Supermarket Rönneholm
ICA Supermarket Brommaplan
Ica Supermarket Ekerö
ICA Metro Täby Centrum
 
Nämen hörrni - nu åker vi!
 
 

1. Påsens design: Vi är helt eniga i panelen när vi säger att detta är det finaste vi sett i chipspåseväg. Vi kan inte säga någonting annat än heja Lantchips!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: Riktigt snygga chips som kompletterar påsen på ett värdigt sätt. Bra mängd krydda och fin form, och det enda vi har att anmärka på är att de är lite bleka för att befinna sig mitt i sommarsverige.
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Här hade vi förväntat oss en doftbonnz, men får nöja oss med en svag doft av pesto när vi stoppar ner näsan i påsen.
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Det är inte det vanliga krispet vi är vana vid när vi äter Lantchips, utan ett mer standardiserat krisp. Acceptabelt.
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det är på smaktestet de tar igen sig - här har de öst på med riklig mängd pesto. Gott, och vi rekommenderar detta chips antingen till en god grillad burgare eller till en riktigt god kall öl - kanske inte your everyday fredagsmyspåse.
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 17 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Focus Göteborg