Chips 76: Gårdschips - Balsamico & Örter

Efter en lång fight med att försöka få upp påsen (skojar inte, det var verkligen skitsvårt) så ska vi nu äntligen testa en nyhet från Gårdschips. Det blir Balsamico & Örter vi bjuder på idag!
 
1. Påsens design: Som vanligt rockar Gårdschips sockorna av alla andra vad gäller påsdesign. Potatisplantan är på plats som vanligt (vilket vi upptäckte nu, efter typ fem provningar av Gårdships - alltså, det är samma bild på varje sort). Snyggt som zatan!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Det har aldrig funnits ett finare chips, och vi tvivlar skarpt på att det någonsin kommer finnas ett. De är brända och härliga, har en snygg kant av skal och man vill bara slicka på dem så goda de ser ut.
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Chipsmästare Jesper Rydhög har verkligen fått till det med dofterna på det här chipset. F.L beskriver det som en vild dans av örter och italiensk dressing i en underbar valfri italiensk folkdans.
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Stadig krisp, men liten besvikelse att vi inte fick sätta fem. Hade det inte varit festligt om vi hade fått vår första strike?
Krämighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: En väldigt speciell smak som kanske inte passar alla, men gillar man örter så är det här verkligen rätt chips. En alldeles underbar smak av balsamico matchar upp, och ska du ha chips till tapas, grillat eller en helt vanlig fredag vet du vilka du ska köpa. 
Smakbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 24 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Citygross