Chips 391: Pringles - Honey Glazed Ham

Hemmakväll är först i Sverige med ett par nya Pringlessmaker, däribland honey glazed ham som är de chips vi valt som nyårssnacks! Vi dyker in i det rosa röret för en spännande åktur!

1.Rörets design: Här får vi väga pros and cons för det är så mycket som händer. Pros: rosa och partytuta. Cons: för mycket som händer, fula chips och ett inte så inbjudande hav av honung.
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Det är ju inte så att Pringles har för vana att bjuda på de vackraste chipsen i världen, och inte heller den här gången. 
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Här trodde vi att vi skulle känna en starkare doft av honungen, men känner mest en förnimmelse av baconlindade dadlar. Lite köttigt, liiiite sött. Men vem vet - det kanske är så skinka och honung luktar ihop?
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krisp: Har Pringles förbättrat sin krispformula eller har vi bara glömt bort hur det brukar vara? Ett ganska stadigt krisp möter vår första tugga, men den går ganska snabbt över i en pulvermosliknande konsistens.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En märklig smak som vi inte riktigt kan sätta fingret på. Det är lite sött, det är lite baconaktigt och det är en lietn unken eftersmak. Gott, men ändå äckligt, onödigt men ändå något vi skulle äta upp.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 13 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Inköpsställe: Hemmakväll, Skövde