Chips 459: Estrella - Skördefest Nymalen svartpeppar & gräddfil

Vi vet. Det har tagit ett tag. Men ena blogghalvan har faktiskt gift sig, och den andra. Ja den andra har bara varit allmänt höstslapp. Men nu är det återigen dags för skördefest med Estrella, och denna gång är det svartpeppar & chili som sätts under lupp. Ni vet vad som gäller. Scrolla och läs eller lyssna på Chips- och chokladpodden på Spotify!
 
 

1. Påsens design: Att en av oss inte såg att det var en lada på bilden utan trodde att det var en bohusländsk fiskehamn med hav, brygga, båtar och båthus behöver vi inte bry oss om. Men solnedgången på schlätta är superhärlig och svartpepparn är tjusig. Trevligt, hörrni!
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Väldigt bleka chips som dock har en liten kant av potatisskal. Vi anar spår av svartpeppar och vill ändå sätta tänderna i dem.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Mycket svartpeppar och mejeriprodukt. Mums!
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Oj! Här hörs förvånade röster. Att finräfflade chips kan vara så krispiga. Starkt!
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Vi gillar det här och ställer oss frågan - bör det ändå vara lite mer svartpeppar? Pepparn och gräddfilen kompletterar varandra, och vi tycker att gräddfil och peppar borde bli det nya sourcream & onion. Som nyfrälsta svartpepparchipsfans är vi på det hela taget mycket nöjda. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: klippkungen.se