Choklad 144: Alas Harum - Bali dark chocolate orange

"Den doftande piedestalen" kan man översätta namnet Alas Harum med, och dett utlovar ju en hel del av denna spännande choklad från Bali. 
 
1. Omslagets design: Det här är nog den första chokladen vi smakat som haft en förpackning delvis gjord av tyg. Det förhöjer ju upplevelsen såklart. Kul när det lilla kan glädja. Synd att själva pappret närmast chokladen inte är så vackert.
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5. 

2. Look: Den mastigaste chokladkaka vi sett. En trevlig snirklig text  som lyder "Flamboyant" pryder denna jätte vilket känns oerhört rimligt.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Det här var den sjukaste apelsindoft vi känt. Hade apelsin kunnat slåss så hade den här gjort det. (För er som, likt F.L., inte förstår smarta skämt så syftar detta till att smaken är som "a punch in the face".)
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: Det känns som att den här har skurit sig rejält. Det kan bero på att den varit med om ett och annat och fått flytta in och ut ur många kylskåp och svettats på otaliga terrasser. Krämigt, men inte skönt att ha i munnen.
Krämighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Den ger smaken av en bakchoklad som simmat runt i ett apelsinbad. De flesta är eniga om att den inte klarar av den här chokladgrejen särskilt bra, men C.Å är lyrisk och säger att hon vill fortsätta hångla med den i oändlighet.
 Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 17 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: I skogen på Bali någonstans, eller köp den här