Gott Nytt Chips- och Chokladår!

Då har året kommit till sin sista dag och för att fira detta dricker vi såklart mängder av bubbel och äter ofantligt mycket chips.
 
För att fira denna fantastiska dag vill vi bjuda på ett litet smakprov över Chips-året som gått, och med det tipsa om vad som passar bäst att bjuda på denna nyårsafton. Ingen rangordning följer, utan endast pang-chips som förtjänar att vara med på listan. 
 
1. Bjäre Chips - Cheddar. Ett riktigt höjdarchips med otroligt god cheddarsmak som vi testade på 2017 års tredje dag! Stark start på chipsåret 2017 med andra ord!
21 poäng av 25 möjliga.
 
2. Estrella - Linschips Sourcream & Onion. En personlig favorit för mig, vet att inte andra blogghalvan håller med men hon får helt enkelt stå ut med att jag ÄLSKAR linschipsen.
15 poäng av 25 möjliga (för att ena blogghalvan är TVÄR)
 
3.  Estrella Västkustchips - Vitlök, gräslök & chili. JÖSSES, vilken ära att få vara född på västkusten när Estrella smackar in en sånhär 22-poängare! Det ska tilläggas att jag drog i mig en halv påse igår, och jag var inte besviken då heller. 
22 poäng av 25 möjliga, om ni inte förstått det ännu. 
 
4. Lantchips - Grillat. Om vi inte minns fel så är denna goding en limited edition, men det skiter vi i nu då vi vill hylla ett fantastiskt chips. Bra jobbat, Lantchips!
21 poäng av 25 möjliga.
 
5. Gårdschips - Sourcream and Sweet Ginger. En oväntad kombination som också var just det, oväntat god. 
22 poäng av 25 möjliga.
 
6. Estrella - Julost. Om ni ännu inte fått nog av julen, spring iväg till närmsta affär och köp in årets godaste ostchips! 
19 poäng av 25 möjliga. 
 
Så, nu är er nyår räddat! Vi vill också passa på att säga att vi ÄLSKAR ER för att ni läser bloggen. 
Om ni har tips, förslag, kommentarer - hör av er! Vi är så tacksamma och glada när ni lämnar feedback.
 
Gott nytt år, vårt nyårslöfte är att hålla på minst ett år till!