Choklad 351: Gnaw organic - Granola+Peanut

Vi älskar choklad. Det vet ni. Därför blev vi ju så glada när Galejgrej.se skickade oss ett göttigt paket med sina favoriter från butiken. Idag tuggar vi oss vidare och har kommit fram till en vegetarisk choklad från Gnaw Organic. De har varit så BRILJANTA att de stoppat granola och jordnötter i chokladen. Hur spännande?!
 
Med koden CHIPSOCHCHOKLAD får ni dessutom 10% på hela köpet i deras webbshop fram till 14 april - bra grej va?! OBSOBS recensionen är som vanligt brutalt ärlig, trots att vi kan bjucka på en härlig rabattkod. 

1. Omslagets design: En härlig rustik förpackning med en liten jordnötsälskande ekorre. Gulligt!
4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Här ser vi rikligt med granola och jordnötter sticka fram ur brytet i chokladen, och på rutorna står GNAW med stora boksäver. Riktigt snyggt!
5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Mest jordnötter och inte så mycker annat. Det hade varit gott med lite kakao i mixen kan vi tycka.
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krämighet: Den ska absolut inte ställa upp i krämighets-VM.
2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det här är ingen fredagschoklad, utan snarare en liten choklad att stoppa i väskan när man ska iväg på en vandring och behöver lite extra energi. Trevligt tuggmotstånd med både jordnötter och granola, och man känner smaken av båda tydligt. En god sälta letar sig in i mixen och ger en trevlig touch till denna upplevelse. 
3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Totalt: 17 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Present från Galejgrej.se.