Chips 458: Estrella - Skördefest Kantarell, vitlök & chili

Det är höst, och det innebär Skördefest! Estrella har som vanligt tagit fram ett par sköna höstsmaker, varav den ena är samma som de kört tidigare, nämligen kantarell, vitlök & chili. Och konstigt nog är vi inte upprörda för att de kör samma smak IGEN (även om vi kanske tycker att det vore trevligt om de vågade testa något nytt nästa år), utan vi är mest taggade på att smaka och se om det hänt något nytt sedan sist då vi älskade dessa chips.
 
Vill ni höra allt om vad vi tyckte, lyssna på Chips- och Chokladpodden på Spotify. Den här gången har vi provat chips på distans och sitter på golvet i varsin garderob.
 
Men vad säger ni - nu kör vi va?  
 
 
1. Påsens design: 100% vackert, vi kan inte begära mer. Svulstigt fast lagom, det är ord som det svängs med. Det här är Sverige om hösten i påsform!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Snygg räffling, har du haft den förut? De ser ut som att de är i det flôtigaste laget, vilket drar ner feelingen lite.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Mums med kantarell och vitlökspulver som kittlar våra näsor. Gott! Tyvärr är det lite ojämn kryddning i påsen, ajabaja!
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Stadigt! Det tackar vi och bockar för. 
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Här känner vi en skön kombo av tydlig kantarellsmak och en smygkittlande chili. En trevlig eftersmak av vitlök kompletterar upplevelsen. Vi säger löp och köp, kompisar!
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 20 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: klippkungen.se