Chips 312: Estrella Nyskördad - Kantarell, vitlök & Chili

Okej, let's get real. Alla älskar chips. Alla älskar kantareller. Och vi älskade dem då - kommer vi älska den nu upphottade varianten, som förutom kantarell,m också smakar vitlök och chili?

 

1. Påsens: Estrella, we love you. Vad saknar den här påsen? Ingenting! Den har allt - de murriga höstfärgerna, nyplockade kantareller och het chili.
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Jämna och fina chips som dock saknar lite bränna, och såhär precis efter sommaren borde de ju kunna ha dragit på sig lite färg? Eller är det ute att sola nu för tiden?
Lookbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Det doftargrillchips ur kantarellpåsen - säg inte att de lagt ner fel chips!?
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: En medelmåtta i krispkursen. Vi skulle föredra att chipset gick till komvux för att jobba upp sitt krispbetyg.
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: En trevlig kantarell dansar in i munnen och fyller vår gom med glada kantarelltoner, men det hade varit trevligt om den hade tagit med sig sin danspartner för en starkare upplevelse. Chilin gömmer sig i bakgrunden och ger en lagom diskret hetta, men vitlöken hade vi gärna sett mer utav. 
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Norrmalm, Skövde

#1 - Andreas

För mig smakade det mest lite kryddigare grillchips, nästan ingen smak av kantarell tyvärr 😅

Svar: tur att smaken är som baken, då kan vi ta fler påsar ;) tyckte du att förra omgången var bättre, för några år sedan när det bara var kantarell?
Chips&Chokladbloggen