Chips 386: Estrella - Julchips Salted Caramel

Ho, ho, ho! Nu har chipstomtarna krupit fram ur dvalan vi legat i sedan den 11 november och langar en rad juliga recensioner till er söt- och saltsugna där ute. Först ut är Estrellas julsmak för året, ett chips som uppfyller båda sugen - både sött och salt! Vad säger ni om chips med smak av salt karamell? Har ni provat?  

 

1. Påsens design: Jul, jul, strålande jul! Glans över salt karamell! Denna vackra och skimrande påse får oss verkligen att längta till jul. Hatten av säger vi till tomtenissarna på Estrella!
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5.

2. Look: Ett chips som i nyansen närmast påminner om tomtens hy i decem-ber. Kan det vara ett medvetet drag, tro? Inte det vackraste vi sett, men vi uppskattar gesten. 
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Ett chips som luktar marknadskola, hur är det ens möjligt? Men det luktar helt klart som utlovat, och vi blir helt klart taggade på att sätta tänderna i dessa märkliga chips. 
Doftbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Dessa märkliga chips bjuder på ett föga imponerande krisp. 
Krispighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Det är tufft att man kan få ett chips att smaka som julkola, men med helt fel konsistens för det som det smakar som. Ett chips med kolasmak, och för den som förstår referensen säger halva bloggen att de smakar exakt som tomteklubba. En salt touch kompletterar denna smakupplevelse. Vi vill sträcka oss så långt så att vi utfärdar betyget äckelgott eller vidersmask. Ett måste att prova, helt klart!
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: CityGross, Skara