Choklad 25: Seattle Chocolates - Pink Bubbly

Bloggens tjugofemte (!) chokladtest kommer utföras med hjälp utav den första av tre amerikanska chokladkakor! Förste choklad till rakning är Seattle Chocolates Pink Bubbly som är en "dark chocolate truffle bar with raspberry". Denna choklad är en gåva från en trogen läsare och vi är så lyckliga över denna fina present!
 
Karlifornienmammans beskrivning av chokladen: "en hallontryffel i mörk choklad som ska fånga konceptet att äta choklad och dricka champagne med hallon samtidigt, den poppar alltså i munnen som champagnebubblor"
 
1. Omslagets design: VI vet inte ens vad vi ska säga om det här omslaget, för det är något av det mest fantastiska vi sett! Omslaget är matt, det är lekfullt och det är rosa. Go Seattle Chocolate! Det är till och med guldskimmer på inneromslaget. Vi vill gråta av lycka.
Designbetyg:  5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look:  Ett härligt zebramönster möter våra ögon, men på grund at den långa transporten och temperaturskillnader har chokladen tyvärr blivit lite vitaktig. När vi bryter chokladen uppenbarar sig ett underbart bubbelgrumsrosa innanmäte.
Lookbetyg:  3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  


3. Doft: Vi hade övermänskliga förväntningar på doften på denna choklad - varför spritter inga champagnebubblor i våra näsor och kittlar våra rena näshår? Chokladen luktar mörkt och mycket kakao, men dessvärre inget speciellt.
 
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: En bastant krämighet fyller våra munhålor, dessvärre något smörig i känslan.
Krämighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. SmakDet bubbligt rosa innanmätet smattrar likt små champagnebubblor - där kom lyxkänslan! Några väl spridda stänk av friskt hallon dyker upp med jämna mellanrum och hade chokladen smakat kakao över huvud taget hade det varit en hit. I nuläget smakar tyvärr chokladen väldigt smörigt och vi förnimmer inte mycket kakao.
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga!