Chips 73: Estrella - Tzatziki

Chips- och chokladbloggen älskar nyheter, och idag ska vi snaska ikapp med Estrellas somriga Tzatzikichips!
 
1. Påsens design: Det här är mycket trevligare än Estrellas vanliga påsar. Vi har en prunkande sommaräng i bakgrunden med snyggt uppradade lökar, chips och gurkor. Tyvärr stannar det inte där, utan det ser lite ut som Idas sommarvisa på crack med solglasögon och solar och åttahundra olika typsnitt. Men ändå, härligt Estrella!
Designbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Trots att sommarsmakerna är här är inte sommarlooken det. Blekt, men med försiktiga små tassar av krydda. Kan det vara lite slanggurka kanske?
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Potatis och lite syrlig yoghurt, och ett untz av härligt vitlökspulver.
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krispighet: Lövtunna chips med lövtunt krisp.
Krämighetsbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: Det känns som att vi sitter på en uteservering i Grekland och dippar chips i tzatxiki. Wonderful!
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Totalt: 15 chokladdoppade chips av 25 möjliga.
Inköpsställe: Ica Nära
 
 
#1 - Christin

Ja dom måste jag ju köpa snart!

Svar: Do it!
Chips- och chokladbloggen!

#2 - Carola Paro

Var ni tvungna att skriva om dessa idag?! Jag har ett svårt sug efter att få testa dem men vårt Willys Hemma är allergiska mot nyheter så de fanns såklart inte där... ;-P

Svar: Det var det vi kände på oss ;) Chipskramar!
Chips- och chokladbloggen!

#3 - Carola Paro

Haha, jag kommer nog aldrig få smaka på dessa. Har varit i flera olika butiker, ingen har haft dem. Idag frågade jag till och med en personal, fick till svar att Axfood ligger i konflikt med Estrella då Estrella vill höja priserna på sina produkter. Snubben sa också att han hört att andra butiker än de inom Axfood inte heller var överförtjusta i detta... Iaf, Axfood köper inte in något från Estrella i nuläget... Så de lär ju tycka att de inte säljer tillräckligt bra och sluta med dem innan jag lyckas hitta en påse...

Svar: Men åh, hemska tanke! Maila oss på chipsochchoklad@gmail.com så skickar vi en påse till dig! (om vi lyckas hitta dem igen vill säga!)
Chips- och chokladbloggen!

#4 - Carola Paro

Haha, rart av er, men nej, det behövs inte. Får jag smaka dem och de är så goda som jag tror kommer jag sakna dem lika mycket som andra goda saker jag gillat men som försvunnit... som de fantastiska basilikachipsen som fanns för en del år sedan... :-)

Svar: Haha åh jag vet - hemska tanke. Precis som det blivit med Marabou Polka. Godaste chokladen ever, men nej. Den är borta. För evigt.
Chips- och chokladbloggen!