Choklad 218: Marabou Oreo Eggs

Idag är det påskafton, och vi vet alla vad det betyder; vi kommer att äta MYCKET choklad. Vad passar då bättre än att börja dagen med ett frukostägg fyllt med Oero-smet?
 
 
 
 
1Omslagets design: Vi anar en trend bland äggformat godis - man verkar i allmänhet satsa på klassisk äggkartong. I Oreo-äggens förpackning finns dessutom en liten sked för förtäring vilket förhöjer det hela lite extra.
Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

2. Look: Ett snitsigt ägg som vi förstår ska se ut som att det just börjat skalas. Inte supersnyggt gjort kanske, men A for effort!
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.  

3. Doft: Mjölkchoklad, socker, vanilj - precis vad vi förväntade oss. Dock varnar näsan för en näst intill oumbärligt söt upplevelse i smak-testet - vi får se när vi kommer dit!
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 

4. Krämighet: Så krämigt så att man nästan kan dricka det. En skönt kexig krisp bryter dessutom av mot det krämiga på ett snyggt sätt.
Krämighetsbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga. 
 
5. Smak: En superhit för den som vill ha en riktigt, riktigt söt och mjölkig chokladupplevelse. Tyvärr är inte vi de personerna. Vi klarar inte av ett helt ägg - än mindre en kartong med 4. Däremot vill vi gärna äta upp själva chokladen utan fyllningen - yum!
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.
 
Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga! 
Inköpsställe: Willys Hemma, Göteborg. Finns i de flesta mataffärer.
 
Glad påsk kära vänner! Må ni äta mycket sött.
 
#1 - ajlimullersandvik.blogg.se

det syns ju typ på dem att de är så söta att tänderna fastnar i varandra ^^ Men det tycker jag ofta är fallet med saker som ska smaka oreo/cookies and cream...

None the less: SKULLE SLUKA! Jag är inne på dag 15 av PMS, hehehehe

Svar: Då säger vi - ät ett helt paket!!
Chips&Chokladbloggen