Chips 284: Gårdschips - Mojito

Chips är gott, mojito är gott. Vad kan gå fel? Det är dags att testa mojitochips från Gårdschips, och om detta är en hit har man ju helt klart effektiviserat intaget av drink och chips. Vad tror ni - är detta något för varma sommarkvällar? 
 
1. Påsens design: Den här påsen ger oss så mycket vårkänslor att det spritter i kroppen! Härliga färger, fint material och en snyggt komponerad omslagsbild. Tack för det, Gårdschips!

Designbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Att ett mojitochips kan vara så snyggt, det visste man inte när man vaknade i morse va? Bra bränna, bra form och lite potatisskal kvar. Full pott!
Lookbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Ganska mycket lime, lite mynta och en hint av diskmedel. Det ger mycket blandade känslor, och när vi stoppar ner näsan i påsen för att lukta på hela ansamligen chips så tar doften av rengöringsmedel över. Vi är inte helt övertygade.
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Ett lite för klent krisp för att vi ska vara nöjda. 
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Vi var lite nervösa över rengöringssniffen, men det här hörrni. Det här är gott! Våra smaklökar skickar oss asiatiska vibbar, och vi ser det inte heller som en omöjlighet att slänga upp en näve på sommarens grilltallrik. Men skynda på, de är bara limited edition!
Smakbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 18 chokladdoppade chips av 25 möjliga!

Inköpsställe: Hemmakväll, Uddevalla