Chips 315: Yorkshire Crisps - Roast Lamb and Mint

Vi tror att det kommer smaka skit. Men vad gör man inte för konsten? Rostat lamm och mynta - nu ska vi äta brittisk söndagsmiddag i form av chips. 
 
 

1. Burkens design: Vi gillar ju hela burkgrejen alltså, det gör vi ju. Perfekt om man vill ta med sig lite chibbe till bion till exempel! Snygga färger och en obehaglig fågelskrämma - what's not to like?
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Nej det här var för blekt för vår smak. Lite som britterna själva, skulle man ju faktiskt kunna säga.
Lookbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Om vi nu ska äta middag i chipsform så är det ju alldeles toppen att de luktar middag också! Lite sås, lite kött, lite gelé. Jag tackar ja.  
Doftbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Det här är ju minimum av hur ett chips måste krispa för att få kallas medelmåttiga. Men vi är snälla idag.
Krispighetsbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Sura dillchips med alldeles för mycket salt. Ingen stek och  bara ytterst lite mynta, och vi undrar i vårt stilla sinne vart den där söndagsmiddagen tog vägen.
Smakbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 16 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Coop, Visby