Chips 313: Estrella Nyskördad - 4 lökar & gräddfilar

Vi älskar ju när Estrella går ut och skördar och stoppar ner det de hittar i påsen, och nu har de varit ute med sin... spade, hacka eller sax (eller vad man nu använder) och skördat lök. Fyra olika sorter dessutom! Vad kan gå fel?

 

1. Påsens design: Dessa tillfälliga besökare har iklätt sig sig sin vackraste skrud. På himlen seglar rosa solnedgångsmoln, och på bilden ser vi vad de hittade i sin lökodling. Vi är mycket nöjda.
Designbetyg: 5 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

2. Look: Blekfisar! Vi önskar lite mer gyllenbrun färg på dessa potatiskompisar. Något plus för att vi kan se lite skvätt av krydda, men annars är vi inte arga - vi är bara besvikna.
Lookbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

3. Doft: Fyra lökar borde lukta lök, kan man tycka. Men här är det gräddfilen som tar överhanden vilket gör oss lite rädda och skeptiska inför smaktestet...
Doftbetyg: 2 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

4. Krispighet: Här knastrar det till i käkarna minsann!
Krispighetsbetyg: 4 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

5. Smak: Detta chips lämnar oss lite oinspirerade, trots att de hade en hyfsat god smak. Vi tror att det hade blivit bättre om Estrella hade valt att fokusera på något färre lökar för att få en tydligare smak. Men hey - det är ju höstskördschips, så man måste ju ändå köpa en påse och trycka i sig!
Smakbetyg: 3 chokladdoppade chips av 5 möjliga.

Betyg: 17 chokladdoppade chips av 25 möjliga!
Inköpsställe: Ica Norrmalm, Skövde

Bubblare: Om du tycker att the more alltid är merrier kan du dippa fyra lökar i dippen tre lökar - och vips så har du sju lökar!

#1 - Mickset

Alltså. Det är ju inte lökarna som skördas, utan potatisen!...

Svar: man kan väl skörda bägge? :))
Chips&Chokladbloggen